Razítka Aladine Stampo Minos

Stampo Minos pro děti od 3 let nejsou jen obyčejná klasická razítka. Umí mnohem víc, než jen obtiskávat obrázky. Promyšlená grafika, výrazy, párové souvislosti a vzájemné vztahy mezi motivy. To jsou nosné prvky razítek ukrytých v každé sadě. Neobvykle velké obrázky děti přímo vybízí k vybarvení, vystřižení a dalšímu kreativnímu zpracování. Kombinací velkých razítek Stampo Minos a malých dřevěných tiskátek Stampo Kids lze vytvořit obrázky s příběhy plné drobných dějových detailů.

razítka aladine stampo minos

K vyzkoušení jsme si vybrali sadu razítek s piráty. Vybrat si jeden set z této kategorie bylo těžké. Všechna razítka Aladine, včetně Stampo Baby, mají úžasně propracované otisky, ale tato série razítek pro děti od tří let – Stampo Minos, je obzvláště povedená! Kluky nadchne třeba sada Na stavbě, Stroje, Fotbalisti, Dráčci, Dinosauři, Vesmír, Národy světa či Safari a holčičky budou jisto jistě nadšené ze setu na téma Pohádkový svět, Z pohádky do pohádky, Domácí zvířátka, Domácí mazlíčci, Poníci, Mořský svět, Zahrádka nebo Farmářské trhy.

razítka piráti

Pirátský set obsahuje 10 různých gumových razítek na pěnové hmotě a velkou podušku kulatého tvaru s černou razítkovací barvou.

Razítka Aladine Stampo Minos - Piráti

Menší motivy jsou velké přibližně cca 4,5 cm a větší  7 – 7,5 cm. Díky této velikosti s nimi mohou děti dále kreativně pracovat. Vybarvit vodovými barvami, vymalovat pastelkami, voskovkami či fixami. Obrázkové příběhy lze dozdobit glitrovými lepidly, nálepkami, výseky z raznic, výstřižky z papíru, kouskem látky nebo přírodninami a vytvořit tak plastickou unikátní koláž.

tiskátka Aladine Piráti

Na obrázku níže jsou vystřižené vybarvené obtisky nalepené do scenérie vytvořené pastelkami Woody 3 v 1.

Razítka Aladine Stampo Minos inspirace

 S tiskátky Stampo Minos lze snadno vytvořit příběh plný dobrodružství :-) Která sada by zaujala vašeho malého výtvarníka?

Z široké nabídky bezvedných razítek Aladine Stampo Minos si vyberete v e-shopu activacek.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

twelve − six =