Razítka Aladine Stampo Baby

Razítka Stampo Baby francouzské značky Aladine jsou navržena pro batolata už od 18 měsíců. Ergonomický úchop je uzpůsoben malým dětským dlaním. Už i ti nejmenší mohou tedy objevit potěšení z tiskání a vytváření svých prvních obrázků. Pro každého malého výtvarníka je vykouzlení obrázku na čistém papíře zážitkem. Stampo Baby nejsou jen obyčejná tiskátka, jde o promyšlené kreativní hračky, které děti všestranně rozvíjí v oblastni slovní zásoby, fantazie, jemné motoriky … 

razítka Aladine Stampo Baby

Výrobce Aladine nabízí opravdu širokou nabídku razítek Stampo Baby. Vybrat si můžete z tématických setů Medvídci, Domácí zvířátka, Hračky, Safari, Broučci, Dinosauři, Mořská zvířátka, Princezny, Mazlíčci, Stroje a dalších. Všechny sady obsahují 5 různých tamponových razítek a 1 velký polštářek (podušku) se 100% vypratelnou barvou.

Vyzkoušeli jsme sadu, kterou lze nazvat jako „Den s medvídky“ – snídaně – hravé objevování světa – hra s kamarády – koupání – usínání, tedy tiskátka s aktivitami, které jsou dítěti důvěrně známé.

Razítka Aladine Stampo Baby - Medvídci

Velikost obtisků je 5 cm. tiskátka Aladine Medvídci

Obrázky lze nejen vybarvovat, ale využít i k tiskání na textil (trička, polštářky, prostírání, látkové kapesníčky). Lze s nimi i tisknout do nejrůznějších samotvrdnoucích hmot a vytvářet tak třeba přívěšky nebo medajle.

Razítka Aladine Baby medvídci

Hrajte si a učte se společně s dítětem. Vytvářejte příběh, rozvíjejte slovní zásobu, povídejte si o tom, co se na obrázcích děje, co medvídci dělají, pojmenovávejte části těla medvědů, učte se barvy. Prožívejte radost dětí z jejich prvních výtvorů.

Se staršími dětmi ve věku okolo dvou a půl let už společně dokážete vytvořit krásný obrázek lesa s pěšinkou. Pozadí pro natisknuté, vybarvené a vystřižené obrázky s medvídky je nakreslené pastelkami Stabilo Woody 3 v 1.

Razítka Aladine Stampo Baby inspirace

Razítka Aladine Stampo Baby pro děti od 18 měsíců si můžete objednat v e-shopu activacek.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

4 + 6 =