Magická krabička – růžová edice

Obsah Magické krabičky nabízí opět několik hodin kreativní zábavy. Zajímá vás, při jakých výtvarných aktivitách prožijete s dětmi hezké chvíle? Nakoukněte do růžové Magické krabičky.

Magická krabička růžová edice

 1. Velké tvoření – lampička se stínítky

Pravděpodobně nejatraktivnější  výtvarná aktivita z celé krabičky děti naučí trpělivosti. Stínítka je nutné nechat schnout 2 dny. Výsledek ovšem stojí za to a rozsvícení vlastnoručně vyrobené lampičky bude určitě zážitkem :-)

lampička se dvěma stínítky - prasátko a kočička

Při objednávce růžové krabičky si můžete vybrat, zda si přejete dostat nůžky nebo gázu na výrobu třetího stínítka. Pokud jste měli zelenou krabičku, další nůžky už asi nepotřebujete, zvolte tedy gázu. Gázové stínítko „barevná louka“ vyrobíte taktéž podle uvedeného návodu a protože v krabičce objevíte ještě jeden balónek, můžete si dle fantazie vyrobit z toho, co doma najdete i stínítko čtvrté. Velké balení lepidla Herkules určitě vystačí na všechna stínítka.

2. Malé tvoření – mozaikový fotorámeček:

Rámeček na oblíbený obrázek nebo fotografii se bude vyjímat nejen v dětském pokojíčku. Zajímavý efekt barevné mozaice dodávají plastové čtverečky, díky kterým je mozaika plastická, lesk dodávají čtverečky zlaté třpytivé. Pokud si budete hrát nejprve s pohádkou O třech prasátkách, můžete na mozaiku použít i čtverečky, které vám zbydou z lepení cihlového domečku.

fotorámeček s mozaikou

3. Pohádková knížečka – O třech prasátkách:

Knížka s poučnou pohádkou ani tentokrát nezklamala.

Magická krabička růžová - knížka O třech prasátkách

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

19 + 5 =