Magická krabička – zelená edice

Již jste měli možnost nakouknout do první Magické krabičky. Stalo se kouzlo. Podívejte se, v jaké výrobky se proměnily tři pytlíčky se spoustou výtvarného materiálu a pomůcek.

Magická krabička zelená edice

Všechny tyto věci vytvoříte s jednou jedinou krabičkou, magickou. Z fotky se sice zatoulal jeden zvoneček, uvidíte ho ale na dalším obrázku.

výrobky Zelená Magická krabička

1. Velké tvoření – malování zvonečků a andílka:

Činnost, která z celé krabičky nejvíc vybízí k samostatné kreativitě. Barvičky k malování zvonečků a andílka jsou kvalitní, po uschnutí zanechávají hladký lesklý povrch. Barvy jsou syté. Vyřádí se malí i velcí.

anděl a zvonky - ozdoby na vánoční stromeček

2. Malé tvoření – výroba vánočních přání:

Ačkoliv můžete využít krásně zpracovaný návod na čtyři přání, určitě s velkým množstvím třpytivých hvězdiček, komet a výseků sněhových vloček vymyslíte i své vlastní nápady, jak přáníčka originálně vyzdobit.

přáníčka s vánočními stromky

3. Pohádková knížka – dotvoření ilustrované knížečky O Smolíčkovi:

Kdo by nechtěl kreslit, lepit a zdobit třpytkami svoji vlastní knížku s pohádkovým příběhem? Knížka je moc povedená a už nyní se těšíme na další pohádku. O čem asi bude?

ilustrovaná knížka O Smolíčkovi

Po úplném využití kreativního osahu krabičky a zhotovení všech výrobků vám zůstanou nůžky, tužka, pravítko, lepidlo, štěteček, třpytky … a ty se vždycky hodí! Navíc krabičku můžete použít právě k uskladnění nejrůznějších výtvarných materiálů.

Oceníte určitě i praktické upozornění na to, jak pečovat o štětec, aby vám vydržel :-)

Magická krabička barvy na malování

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

3 × one =