i-creative.cz

Magická krabička – Duhová edice

V článku o obsahu minulé Hnědé edici Magické krabičky jsme vás vyzvali, ať si tipnete, jakou barvu ponese krabička příští. Poslední edice tohoto roku není červená, oranžová ani fialová! Tentokrát u dveří zvonila paní poštačka s Magickou krabičkou Duhovou. Nakoukněte s námi dovnitř.

Děti si s novou pestrobarevnou duhovou edicí vyrobí knížku s pohádkou O dvanácti měsíčkách, svíčky z včelího vosku a stolní hru pro celou rodinu.

Pohádková knížka: O dvanácti měsíčkách

Děti mají za úkol doplnit ilustrace trojrozměrnými obrázky, které vymodelují ze samotvrdnoucí hmoty. Na vzduchu tvrdnoucí hmotu děti využijí u všech tří výtvarných aktivit.

Výroba svíček:

Z plátů včelího vosku společně s dětmi vytvoříte svíčky, se kterými si zpříjemníte dlouhý zimní večer. Z modelovací hmoty si můžete vytvořit pod svíčky mini mističky. Voňavá práce děti určitě zaujme.

Stolní hra:

Třetí sadou je stolní hra, která obsahuje krásný velký herní plán, pravidla hry a 4 barvy modelovací hmoty. Děti si z hmoty vymodelují figurky a hrací kostku a při modelování využijí své znalosti o míchání barev. Barvy lze vzájemně míchat, děti tak mohou získat širší barevnou paletu.

Herní plán

Extra lehká na vzduchu tvrdnoucí modelovací hmota

Zaujala vás nabídka výtvarných aktivit Duhové edice? Magickou krabičku si můžete objednat na stránkách www.magicka-krabicka.cz