Magická krabička – Duhová edice

V článku o obsahu minulé Hnědé edici Magické krabičky jsme vás vyzvali, ať si tipnete, jakou barvu ponese krabička příští. Poslední edice tohoto roku není červená, oranžová ani fialová! Tentokrát u dveří zvonila paní poštačka s Magickou krabičkou Duhovou. Nakoukněte s námi dovnitř.

Magická krabička Duhová edice

Děti si s novou pestrobarevnou duhovou edicí vyrobí knížku s pohádkou O dvanácti měsíčkách, svíčky z včelího vosku a stolní hru pro celou rodinu.

Duhová edice Magické krabičky

Pohádková knížka: O dvanácti měsíčkách

Děti mají za úkol doplnit ilustrace trojrozměrnými obrázky, které vymodelují ze samotvrdnoucí hmoty. Na vzduchu tvrdnoucí hmotu děti využijí u všech tří výtvarných aktivit.

pohádková knížka v Duhové edici

Výroba svíček:

Z plátů včelího vosku společně s dětmi vytvoříte svíčky, se kterými si zpříjemníte dlouhý zimní večer. Z modelovací hmoty si můžete vytvořit pod svíčky mini mističky. Voňavá práce děti určitě zaujme.

plát včelího vosku

Stolní hra:

Třetí sadou je stolní hra, která obsahuje krásný velký herní plán, pravidla hry a 4 barvy modelovací hmoty. Děti si z hmoty vymodelují figurky a hrací kostku a při modelování využijí své znalosti o míchání barev. Barvy lze vzájemně míchat, děti tak mohou získat širší barevnou paletu.

Magická krabička - stolní hra

Herní plán

Magická krabička Duhová - herní plán

Extra lehká na vzduchu tvrdnoucí modelovací hmota

modelovací hmota Creatoys

Zaujala vás nabídka výtvarných aktivit Duhové edice? Magickou krabičku si můžete objednat na stránkách www.magicka-krabicka.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

twenty − sixteen =