Magická krabička – Hnědá edice

Kdo už zná či si vyzkoušel objednat Magickou krabičku, ví, že je to jedinečný kompletní kreativní set s pomůckami a materiálem ke tvoření. Výtvarná krabička je určená dětem a jejich rodičům, kteří mají chuť společně rozvíjet tvůrčí schopnosti svých dětí. Každé dva měsíce vychází nová edice a tentokrát nese barvu hnědou. Jaké jsou, a co nabízí tři sady výtvarných aktivit v Hnědé edici Magické krabičky?

Magická krabička Hnědá edice

Krabička kromě pohádkové knížky, výroby maňáska a divadla překvapila také bonusem v podobě pracovního listu. Děti mají vyřešit úkol a vybarvit obrázek. Dalším překvapením pro rodiče je list s pomocníkem skřítkem Obuvníčkem, který mohou rodiče využít v případě, kdy děti zapomínají uklízet botičky na své místo.

obsah Hnědé edice Magické krabičky

Pohádková knížka – O Mařence a Jeníčkovi:

Pohádka o Mařence a Jeníčkovi je tentokrát velice netradiční. V knížce mají děti za úkol vyřešit bludiště, číselnou spojovačku a vybarvit omalovánku podle symbolů.

pohádková knížka O Mařence a Jeníčkovi

Malé tvoření – maňásek z filcu:

Maňáska mohou děti dozdobit podle své fantazie nebo využít přiloženou šablonu na skřítka.

výroba maňáska z filcu

Velké tvoření – Divadélko:

Divadlo nabízí spoustu možností, jak jej zpracovat. Malé děti můžou hotové loutky a kulisy jen vystřihnout, starší děti si loutky mohou sami vyrobit.

Magická krabička Hnědá edice divadélko

Kulisy divadla drží v zářezech dřevěného podstavce.

Magická krabička výroba divadélka

Podívejte se na stránky www.magicka-krabicka.cz , jaké krásné divadélko s kulisami a loutkami si děti z jednotlivých komponentů vyrobí. Na těchto stránkách si také Magickou krabičku můžete samozřejmě objednat.

Pokud vám unikly edice předešlé, podívejte se, jaké zajímavé kreativní aktivity nabízela edice:

Jakou barvu asi ponese edice příští? Napište do komentáře pod článek váš tip :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

12 − 4 =