Kuličkový lis Kulísek

Kulísek – tak se jmenuje originální ruční kuličkový lis, nová výtvarná pomůcka pro děti i profesionální umělce. Je vynikající zejména pro drobnou grafiku, ale i grafiku velkoformátovou. S hravostí dokáže překonat i rozměrný válcový lis. Lis je perfektní do školy, do výtvarných kroužků, do škol v přírodě či na tábory. Pojďte se podívat, jak s lisem pracovat a na co všechno můžete Kulíska – český vynález,  který vzniká v rukou českých a moravských řemeslníků a umělců, použít.

kuličkový lis Kulísek - kopie

Malý kuličkový lis využijete k otisku grafiky doma, v ateliéru, ve škole i v přírodě. Kulísek je perfektní na otisk linorytu, slepotisku, otisku z koláže, mědirytu, suché jehly, papírořezu a to na nejrůznější povrchy – papír, textil i dřevo. Bezvadný je také pro otisk přírodnin – precizní otisky listů, travin, peříček či třeba letokruhů. Lis je lehký, tedy snadno přenosný. Váží pouhých 0,6 kg.

Lis Kulísek má svůj YouTube kanál, kde objevíte krásná inspirativní videa. Inspiraci můžete načerpat také na facebookové stránce.

Kulíska si můžete objednat na stránkách www.kulickovyliskulisek.cz.

kulísek

Lis obdržíte v krásné papírové krabičce ozdobené jak jinak, než grafikou :-) Potěší také certifikát originality.

ruční kuličkový lis Kulísek

Navštivte webové stránky www.kulickovyliskulisek.cz, kde najdete další informace.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

16 − eight =