Maped pastelky – recenze

Vybíráte pro sebe nebo svoji ratolest pastelky? Pojďte se podívat blíže na ergonomické pastelky Maped Color’Peps a přečtěte si zkušenosti čtenářů i-creative.cz

Pastelky Maped Color'Peps - 24 barev

Pastelky Maped Color’Peps lze zakoupit v setech obsahujích 12, 15, 18, 24, 36 nebo 48 barev. Tento testovaný set na obrázku obsahuje barviček 24. V e-shopu activacek.cz můžete pořídit všechny dostupné sady včetně velkých balení (144 kusů) vhodných pro školy, družiny, dětská centra apod.

Pastelky Maped

Provedení pastelek je veselé a názvy barev jako Red Kiss, Strawberry, Marsh Mallow, Bubble Blue nebo Fruity Orange jsou opravdu roztomilé a budou těšit každého, kdo s nimi bude pracovat :-)

Pastelky Maped Color Peps

Podívejte se, jakou maximální sytost lze dosáhnout při vymalovávání. Neonová žlutá Fluo Yellow se drolí a nepatří mezi nejvýraznější, sytost neonky je průměrná. Zlatá a stříbrná jsou však povedené.

Test pastelek Maped Color Peps

Horní čtverečky – lehké tlačení na pastelku, spodní řádek – vyvíjeno střední až intenzivní tlačení na pastelku.

Maped pastelky zkušenosti

Se strouhátkem / ořezávátkem Maped Shaker, které má průhlednou odpadní nádobku, ostrouháte pastelky Color Peps naprosto výborně. Strouhátko lze pořídit ve dvou variantách – s jedním nebo dvěma různě velkými otvory (na silnější pastelky).

strouhátko Maped

Jaké jsou zkušenosti vás – čtenářů i-creative.cz s pastelkami Maped? Podívejte se na anketu, která proběhla na facebookové stránce i-creative.cz

Maped pastelky recenze

Kde pastelky pořídit?

Pastelky Maped si můžete objednat v e-shopu Activáček.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

ten − 9 =