Tipy na dárky pro tvořivé děti

Dali jsme si záležet a vybrali v e-shopu hrackomat.cz několik neobyčejných hraček, které u vašich tvořivých dětí sklidí úspěch. Kreativní hračky rozvíjí především tvořivost, ale také představivost a manuální zručnost. Inspirujte se našimi tipy a nadělte svým dětem pod vánoční stromeček smysluplné dárky, které jim opravdu udělají radost.

Písek Sands Alive

Podpořte tvořivost a probuďte fantazii vašeho dítěte. Se speciálním pískem Sands Alive si vaše ratolest může vytvořit vlastní svět z písku i doma v dětském pokojíčku. A bez nepořádku! Písek je příjemný na dotek a měkký, je tedy možné jej snadno zformovat do libovolného tvaru. S originálními formičkami lze tvořit detailní 3d tvary. Se strukturovaným válečkem děti mohou vyválet různé povrchy. Unikátní nevysychající písek určený k modelování je vyroben pouze z přírodních materiálů a má speciální složení, které zabraňuje růstu bakterií. S tvořivou sadou si mohou kreativně hrát děti již od tří let. Vybírat můžete z 5 sad, z nichž úplně největší je set Sands Alive Gigant obsahující 1,35 kg písku.

Alltoys Sands Alive písek

Pavoučice Doodle Dotty

Veselá pavoučice milující čmáranice se bude líbit nejen holčičkám, ale i klukům, kteří mají rádi kreslení a vybarvování. Doodle Dotty je roztomilá pavoučí dáma, která po nastartování sama kreslí na papír více než 100 různých vzorů spirál. Kresby pavoučka jsou pokaždé jinak barevné dle zvolené kombinace barev fixů nebo pastelek. Děti mohou obrázky vymalovávat a zdobit za pomocí šablony nebo také čtyřmi přiloženými razítky. Vytvoří si tak vlastní originální design kresby. Hračka je vhodná pro děti od tří let. Prohlédněte si tuto kreativní pavoučici Doodle Dotty.

Doodle Dotty Pavoucice

Omalovánkový kufřík Kazeto

Všechny děti které rády tvoří, potěší kufřík, který můžete naplnit podle libosti třeba výtvarným materiálem nebo školními potřebami. Kufřík o rozměrech 35 x 21 x 10 cm s předtištěnými černobílými obrázky je zajímavý tím, že je zároveň netradiční omalovánkou. Děti si kufřík sami vybarví fixami podle své fantazie, čímž si vytvoří svůj jedinečný design. Vybírat můžete z několika holčičích i klučičích variant kufříků českého výrobce Kazeto.

Kazeto kufřík omalovánky pro kluky

Play Doh pila Buzz

Buzz není obyčejný stroj. Se superzábavným auťákem zastanou velcí chlapi hodně tvrdé a špinavé práce. Set Play-Doh Buzz s pilou obsahuje auťák a čtyři kelímky modelovací hmoty Play Doh, ze které je potřeba vyrobit tuny klád, poté je nařezat pilou a rozvést je včas na stavby v terénu. Pila nadchne kluky, kteří si rádi hrají s auty a baví je tvoření s modelovacími hmotami.

Play Doh Buzz pila

Kabelka Color Me Mine měnící barvy

Nakonec pro vás máme tip na dárek pro holčičky, které se už rády parádí. Každá slečna chce mít originální kabelku, kterou oslní své kamarádky. Kabelky, tašky přes rameno, víkendové tašky a batůžky Color Me Mine, které si děvčata vymalují podle svého vkusu, jsou velmi oblíbené. Nová kolekce Color Me Mine Change měnící barvy je nyní ještě zábavnější. Barvy fixami vybarvených políček lze měnit speciálním fixem.

Color Me Mine Color Change kabelka

Tip: Online hračkářství www.hrackomat.cz nabízí široký sortiment hraček pro děti všech věkových kategorií. Vyberte pro své děti dárky, které je skutečně potěší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

three × five =