Papírové hrátky NA VÁNOČNÍ SVÁTKY

Nakladatelství Lika Klub vydalo již pátou knihu z úspěšné edice Papírové hrátky. Po oblíbených sešitech Papírové hrátky JARO, Papírové hrátky ZA ZVÍŘÁTKY, Papírové hrátky PODZIM a Papírové HRÁTKY ZIMA nyní můžete vyrábět také s knihou Papírové hrátky NA VÁNOČNÍ SVÁTKY.

LIKA KLUB: Papírové hrátky NA VÁNOČNÍ SVÁTKY     Vánoční papírové hrátky     Papírové hrátky NA VÁNOČNÍ SVÁTKY - dárková taštička
Papírové hrátky Vánoce: krabička s kočkou     kočička - ukázka z knížky Papírové hrátky NA VÁNOČNÍ SVÁTKY

Předvánoční čas je pro kreativní činnosti jako stvořený. Zastavte se na chvíli a prožijte s dětmi krásné chvíle při vystřihování, lepení a skládání z papíru. Podporujte dětskou fantazii, rozvíjejte jemnou motoriku, zručnost, logické uvažování a schopnost soustředění při tvoření krajkové dečky,  svícínku, výrobě stromečku, vánočního balícího papíru nebo dárkové taštičky. Naučte se krátké veselé básničky k jednotlivým výrobkům a rozvíjejte tak slovní zásobu, představivost, paměť, smysl pro rytmus a cit pro jazyk.

Nakladatelství: LIKA KLUB
Autor: Tereza Linhartová
Počet stran: 74, formát A4
Zakoupíte zde

Nakladatelství LIKA KLUB s.r.o. věnovalo knihu Papírové hrátky NA VÁNOČNÍ SVÁTKY do soutěžě pro čtenáře stránek i-creative.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

19 − four =