Pozor! Mizím! Lepidlo Herkules pro děti

Už jste fialové lepidlo Pozor! Mizím! ve vašem oblíbeném papírnictví viděli, ale ještě jste ho na „vlastní papír“ nezkusili? Pak se s námi pojďte na mizící tyčinku, lepidlo Herkules nové generace, z blízka podívat. Je s ním zábava a tak vzniklo i krátké video, ve kterém uvidíte jak pan Mizííím funguje :-)

lepidlo Herkules Pozor! Mizím!

Lepidlo Herkules Mizím nás přesvědčilo, že lepení a práce s lepidlem není žádná stereotypní nuda. S lepidlem se totiž těšíte nejen na finální vyrobený (slepený výrobek), ale také na samotné kouzelné lepení.

lepící tyčinka Herkules Mizím pro děti

Co píše výrobce?

Tato mizící tyčinka nenechá nikoho ani vteřinu na pochybách, zda už je lepidlo zaschlé či nikoli. Pokud totiž je, tak nic nevidíte, a pokud není, vidíte fialové zbarvení, kde bledne, bledne až zmizí. Stejně tak díky zbarvení budete mít dokonalý přehled o místech naneseného lepidla a už nehrozí ani riziko, že něco vynecháte. Už žádné upatlané prsty od lepidla nebo nechtěné posunutí lepeného předmětu.

Herkules Mizím se hodí do každého výtvarného kufříku i do kanceláře či do domácnosti. Dovede kvalitně slepit třeba i dřevo.

lepidlo Herkules Mizím

Pojďte se podívat na krátké hravé video, ve kterém uvidíte, jak pan Mizím mizí a zároveň lepí:

YouTube kanál i-creative.cz

fialové lepidlo herkules Mizím

Už jste fialové Mizím lepidlo vyzkoušeli? Napiště nám do komentáře, jestli vás taky bavilo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

nineteen − 10 =