i-creative.cz

MAKABOX – box plný kreativní zábavy pro děti

Pojďte se s i-creative.cz z blízka podívat na MAKABOX – krabici plnou chytré kreativní zábavy pro zvídavé kluky a holky ve věku 3 – 7 let.

Co všechno je uvnitř krabičky MAKABOX?

Je toho tolik, že se vše nevejde ani na jednu fotografii :-)

Na všechny aktivity, které Makabox nabízí, se tedy podíváme postupně. Krabička kromě 5 aktivit a všemu potřebnému k tvoření, obsahuje také 16-ti stránkový časopis Chápadlo plný zábavy a her.

Jednotlivé aktivity jsou rozděleny do samostatných sáčků a ke každé aktivitě je přiložen krásně graficky a srozumitelně zpracovaný návod. Všechny aktivity propojuje jedno společné téma a to se jmenuje: Všechny barvy duhy.

Barevná lupa agenta Felixe:

Děti si lupu dozdobí dle fantazie a budou pozorovat skrz „sklíčka“ lupy nejrůznější předměty, zkoumat jak je svět barevný.

Magnetická zvířátka:

Tři zvířátka, se kterými se děti setkají také v přiloženém časopise Chápadlo, přemění pomocí barev a magnetických čtverečků v originální magnety na ledničku.

Roztočte to s káčou:

Zde není potřeba komentář. Krásná aktivita, která dětem určitě zatají dech.

Paráda, že? Naštěstí jsou ke káči přiloženy kotouče tři, tak třeba si budete moct jeden vybarvit vodovkami i Vy ;-)

Chameleon:

Zapouštění hedvábných papírů pomocí vody na předtištěnou šablonu chameleona je nesmírně zajímavé, protože barvy se do sebe zapijí a vytvoří zajímavý duhový efekt.

Jakmile barevné papíry zaschnou, uvolní se z předlohy, děti je odstraní a pestrobarevný chameleon bude na světě.

Pozooor! :-) Box obsahuje ještě jedno zajímavé kreativní tvoření. Chcete vědět jakou další aktivitu krabička dětem nabízí? ;-)

  Objednejte Makabox vaší ratolesti na www.makabox.cz . Jednoznačně doporučujeme.