Bílá edice Magické krabičky

Určitě jste už zaznamenali, že každá edice Magické krabičky má jinou barvu právě podle toho, na jaké téma je zaměřené velké tvoření, malé tvoření nebo pohádková knížka. Jestlipak tušíte, co by asi mohla obsahovat Bílá magická krabička?

Magická krabička bílá edice

Tentokrát je v Bílé edici Magické krabičky hlavním projektem dekorování bílého trička. Při objednávání krabičky si zvolíte velikost body nebo trička a také zda-li upřednostňujete šablonu s kytičkami či dopravními prostředky. Další bezva možností je volba pomůcek. Pokud chcete místo nůžek fix na textil, máte jej mít. A přejete-li si místo nůžek, barev na textil a houbičky raději set foukacích fixů, přání vám bude splněno. Bezva, co říkáte?

Magická krabička malování na tričko

Barvy na textil Creatoys jsou kvalitní. Z 12 hezkých barev lze namíchat i další odstíny.

Magická krabička barvy na textil

Velká sada obsahuje samolepící čtverečky k přichycení šablon na tričko, my ale chtěly použít washi pásku. S čtverečky si však v pohodě vystačíte. Kolíčky na prádlo nejsou součástí sady, ale v každé domácnosti se určitě najdou, tak je neváhejte použít k napnutí trička ke kartonu na vypodložení. Bude se vám lépe tupovat, kreslit, foukat …

Magická krabička tričko

Nejprve jsme nanášely štětcem barvu na houbičku a poté tupovaly. Po zaschnutí barev šablonky sejmete a radost z výsledku nebude mít mezí :-)

textilní technika tupování přes šablonu

Obrázky vytvořené technikou tupování jsme obtáhly fixou na textil. Foukací fixy jsme měly již z dřívějška, tak jsme je samozřejmě použily také a tím celé tričkové veledílo dotáhly do konce.

Magická krabička foukací fixy na textil

A protože děti i dospělí neradi čekají, urychlily jsme schnutí barev přežehlením přes pečící papír.

Magická krabička bílá - tričko

Knížka k dotvoření s Pirátskou pohádkou obsahovala opět mnoho komponentů – výseky, obrázky k vystřižení, nálepky, třpytivé kamínky …

dotvoření knížečky - Pirátská pohádka

knížka s pirátskou pohádkou

A bonusem byla výroba pirátské čepice a šavle. Krabička nás za deštivého dne zabavila na celé dopoledne a to jsme ještě nestihly ani malé tvoření – zhotovení dekoračního závěsu do pokojíčku.  Kreativní krabička vás zabaví na dlooouhé hodiny!

Magická krabička bílá edice - výrobky

Pokud znáte projekt Magická krabička od samého začátku, vaše knihovnička se určitě postupně rozrůstá. V první Zelené edici objevily děti pohádku O Smolíčkovi, Růžová edice nabídla pohádku O třech prasátkách a v Modré edici byla pohádka O zlaté rybce. Celkem už můžete mít s Pirátskou pohádkou čtyři knížky.

pohádkové knížky z Magických krabiček

Magickou krabičku za cenu 249,- Kč rozhodně doporučujeme :-) Navíc často na dané tvoření nevypotřebujete veškerý materiál, takže můžete barvičky, fixy, tužky, lepidla, nůžky …, které s edicemi nasbíráte, použít na svoje další domácí projekty.

výtvarné pomůcky z několika edicí

Magickou krabičku můžete objednat své ratolesti na webových stránkách www.magicka-krabicka.cz . Pokud máte děti dvě, určitě oceníte zvýhodněnou cenu za dvojbalení. Ušetříte 19,- Kč.

Určitě nám dejte do komentáře vědět, jestli jste už některou z edicí Magické krabičky vyzkoušeli a jaké jsou vaše dojmy :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

17 − sixteen =