Magická krabička – modrá edice

Již třetí Magická krabička se pyšní barvou modrou. Tvoří ji, jak už jsme zvyklí, tři kompletní sady pro tvoření. Každá sada obsahuje podrobný návod a vše, co je k danému výrobku potřeba. Modrá barva edice tak trochu napovídá, že tentokrát je hlavním motivem krabičky voda a její zvířecí obyvatelé. Vyrobíte si akvárium, mořské živočichy z vlnité lepenky a vyzdobíte knížku O zlaté rybce. Opět to bude stát za to :-)

Magická krabička - modrá edice

Výtvarná krabička obsahuje velké množství kreativního materiálu a pomůcek, za zmínku stojí určitě vodové barvy a štětec.

Magická krabička vodové barvy

Dále jsou v krabičce opět kvalitní nůžky pro malé výtvarníky …

Magická krabička nůžky

… a silikonové lepidlo. Objevíte také klasické lepidlo, černý lihový fix, chlupaté drátky, barevné samolepky a mnoho dalšího.

Magická krabička tekuté silikonové lepidlo

Akvárko lze „uchopit“ dle libosti. Buď se můžete držet přesně dle návodu nebo můžete experimentovat s přiloženým materiálem a udělat si moře podle svého.

Magická krabička mořské aquarium z krabice

Magická krabička modrá - aquarium

Věřili byste, že do jedné pohádkové knížečky se vejde tolik bezva možností k dotvoření?

Magická krabička - výtvarná knížka O zlaté rybce

Kde Magickou krabičku pořídíte? Objednat si ji můžete na webových stránkách www.magicka-krabicka.cz nebo ji zkuste vyhrát :-)

Soutěž o modrou edici Magické krabičky bude zahájena 14.5. 2014 večer na facebookové stránce www.facebook.com/icreative.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

fourteen − one =