Razítka Avenue Mandarine

Francouzská značka Avenue Mandarine nabízí kromě edukativní her, originálních puzzle skládaček a hraček z kartonu také sady pro výtvarné tvoření. Pokud hledáte zajímavou kreativní aktivitu pro vaši tvořivou ratolest, pojďte si prohlédnout dětská razítka Avenue Mandarine s omalovánkami.

Dětská razítka Avenue Mandarine

Princezny, Rytíři, Koně, Mořské panny, Tanečnice, Piráti, Víly, Indiánky – to je nabídka motivů, ze kterých můžete vybírat. Sady jsou určeny dětem ve věku od 5-ti let. Pracovat s nimi ale mohou pod vedením dospělého i děti mladší.

Krásné dárkové krabičky upoutají na první pohled. Pojďme se podívat dovnitř krabičky s princeznovskými motivy.

razítka pro děti Avenue Mandarine Princezny

V sadě razítek Avenue Mandarine Princezny najdete 10 tiskátek – princezny, žabáka, létajícího koně, ptáčka, strom, květinu, srdce a nechybí ani velký zámek. Dále set obsahuje inkoustovou podušku s černou barvou a 10 kartiček s omalovánkami.

razítka pro děti Avenue Mandarine

Pěnovými razítky lze tiskat nejen klasicky na papír, ale také na látku. Jen místo inkoustového polštářku použijete houbičku a barvy na textil.

tiskátka princezny

Díky vysoké textuře lze obrázky obtiskávat také do nejrůznějších samotvrdnoucích hmot.

razítka s princeznami

Kartičku s předtištěnými obrázky děti dokončí natisknutím vybraného razítka.

Avenue Mandarine razítka

Kartičky s omalovánkami vybízí k vytvoření vlastních příběhů. Práce s razítky rozvíjí schopnost samostatného tvoření. Set s razítky podporuje dětskou fantazii a tvořivost. Děti mohou razítka využít k mnoha dalším výtvarným činnostem, k vyrábění přáníček, dětských pozvánek na narozeninové oslavy nebo vytváření vlastních omalovánek a koláží.

Avenue Mandarine tiskátka s omalovánkami

Jak se o razítka starat:

Aby razítka zůstala co nejdelší dobu v dobrém stavu, naučte děti, jak o tiskátka pečovat. Přebytečnou barvu z razítka vždy setřete vlhčeným ubrouskem nebo razítka omyjte pod tekoucí vodou a nechte oschnout. Razítkovací podušku vždy pečlivě uzavřete, zabráníte tím vyschnutí inkoustu.

dětská razítka Princezny

Kde razítka pořídíte?

bonabo.cz Razítka Avenua Mandarine si můžete objednat v e-shopu www.bonabo.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

seven + sixteen =