Obří omalovánky

Milují vaše děti vybarvování? Pak si tento tip nemůžete nechat ujít! Designérky francouzské firmy Omy Design & Play, Elvire Laurent a Marie-Cerise Lichtlé  se věnují tvorbě hravého designu a myslí i na rozvoj kreativního potenciálu nejmladších. OMY nejsou ledajaké omalovánky, jsou to OBŘÍ omalovánky pro děti i dospělé! Lze je použít také jako obrazy, plakáty, ubrusy – zkrátka jak je libo! Tento nekonečný zdroj radosti pro děti i dospělé stojí za vyzkoušení.

obří omalovánka pro děti

Nabídka obřích omalovánek je široká, podívejte se pro představu na pár ukázek:

obří omalovánky

Omalovánka Magic

Kouzelná omalovánka děti přivede do říše pohádek. Nabízí skvělou zábavu plnou fantazie, dobrodružství i tajemství. Koupit ji svým dětem můžete zde.

vybarvování omalovánky Magic     vybarvi si obří omalovánku Magic     obří omalovánka Magic     Magic obří omalovánka

Omalovánka Fantastic

Fantastic omalovánka je prostě fantastická. Vše, co patří do dětského světa, je zachyceno na jednom jediném opravdu obrovském papíru. Omalovánku si můžete objednat zde.

omalovánka Fantastic     obří omalovánka Fantastic     obří pohádková omalovánka     obrovská omalovánka Fantastic pro děti

Omalovánka Cosmos

Ideální pro malé vesmírné badatelky a badatele.  Děti si vybarví raketoplány, roboty, marťany, planety, hvězdy a mnoho dalších obrázků, které na obří vesmírné omalovánce nemohou chybět.

obrovská omalovánka Vesmír Omy Design & Play     obří omalovánka Cosmos      Obří omalovánka Vesmír       obří vesmírna omalovánka

obrovská omalovánka

Na své si přijdou i dospělí, kteří mohou zrelaxovat při vymalovávání plakátu Patchwork nebo vybarvování Paříže, Londýna, Barcelony nebo třeba New Yorku.

OMY obří omalovánky

Vybarvujte celá rodina. Zapojte i babičku s dědečkem a těšte se ze společného díla :-)

Všechny obří omalovánky si můžete objednat na bonami.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

thirteen + one =