Tvořit se dá ze všeho! Přírodní materiály

Už na první pohled je patrné, že v knížce hrají hlavní roli přírodní materiály. Autorkou je známá designérka Pia Pedevilla, která přináší nápady na kreativní vyrábění z rostlin, květin, listů, kaštanů, větviček, kamenů a mnoha dalších pokladů přírody. Výtvarná kniha je plná vtipných veselých figurek, nádherných přírodních dekorací a mnoha dalších překvapivých výrobků z přírodnin.  Pro každé roční období zde najdete originální nápady na vyrábění pro malé i velké.  Samozřejmostí jsou srozumitelné návody s popisy krok za krokem, předlohy v originální velikosti a mnoho tipů i triků pro práci s přírodninami.

Tvořit se dá ze všeho! Přírodní materiály     ukázka z knížky TOPP Tvořit se dá ze všeho! Přírodní materiály     z knížky Tvořit se dá ze všeho! Přírodní materiály     tvoření z kukuřice - panenka

tvoření ze šišek - lišky     tvoření z kůry a mušlí - loďka     TOPP Tvořit se dá ze všeho! Přírodní materiály     Tvořit se dá ze všeho! Přírodní materiály (kniha v němčině)

Tvořit se dá ze všeho! Přírodní materiály

Nakladatelství: Anagram
Autor: Pia Pedevilla
Rok vydání: 2014
Počet stran: 144

Tip: Prohlédněte si od téže autorky také knihy: Tvořit se dá ze všeho! Přes 300 nápadů pro malé i velké ruce a Tvořit se dá ze všeho! Vánoce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

twelve + 14 =