Hrad z kartonu – Magická krabička puntíková

Magická krabička vydává každé dva měsíce novou edici. Jednu má však ve stálé nabídce a tu si můžete objednat kdykoliv. Pracovně jsme si ji dovolili pojmenovat jako edici puntíkatou :-) Puntíková Magická krabička je o necelou stokorunu levnější, než edice běžná, ovšem objevíte v ní stejně jako v Zelené a Růžové téměř stejné množství kreativního materiálu a pomůcek na několik hodin tvořivé zábavy.

Magická krabička stálá nabídka

Tušíte správně. Se stálou nabídkou Magické krabičky děti vytvoří a vyzdobí vlastní středověký hrad a několik pohádkových postav. Království nabízí mnoho možností, jak jej individuálně ztvárnit.

Magická krabička - království

V krabičce objevíte jako vždy plnohodnotné lepidlo a nůžky, dále fixy Centropen, části hradu, pohádkové figurky, papírové čtverečky na mozaiku, výseky z moosgummi, chlupaté bambulky, stuhu, látky, vlnu, pírko a párátka.

obsah stálé Magické krabičky

Menší děti budou potřebovat s vyloupnutím figurek pomoc dospělého. Při vymačkávání figurek je vhodné nejprve naříznout papírové můstky, aby nedošlo k poškození postav. Poté už děti zvládnou hravě vše samy.

stálá nabídka Magické krabičky - kartonový hrad

Magická krabička výroba hradu

Hrad lze sestavit několika způsoby. Děti jej můžou složit dle návodu nebo upravit dle libosti.

Magická krabička hrad

A tady už pan král z barevného království:

král z kartonu

Princezna:

princezna z kartonu

Statečný rytíř:

rytíř z kartonu

Pořídili jste si Puntíkovanou Magickou krabičku? Pochlubte se fotkou na facebookové stránce nebo pošlete foto e-mailem :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

three × five =