Papírové hrátky ZIMA

Papírové hrátky ZIMA     Papírové hrátky Zima: ukázky výrobků     Ukázka z knihy Papírové hrátky ZIMA (lyžař)     zimní tvoření - lyžař z papíru

Publikace Papírové hrátky ZIMA je plná zajímavých nápadů a návodů na výrobky vztahující se k tomuto ročnímu období. Zpříjemněte si zimní čas a nahlédněte do studnice plné námětů na zimní tvoření.

Papírové hrátky ZIMA navazují na předchozí sérii sešitů JARO, PODZIM a ZA ZVÍŘÁTKY, jejichž autory jsou Lenka a Jindřich Dolejškovi. Nejnovějším přírůstkem této edice jsou Papírové hrátky NA VÁNOČNÍ SVÁTKY. Publikaci koncipovali tak, aby bylo možné s dětmi postupovat od jednoduchých tvarů až po složitější výrobky.

Při listování knihou objevíte dvě části. V první barevné je vyobrazen přehled všech složených finálních výrobků. Na dalších stranách se nachází zmenšené černobílé obrázky určené k vybarvení + básničky, které se u tvoření můžete hravě naučit. V druhé – černobílé části pak již najdete šablony výrobků se stručnými a přesnými pracovními postupy a seznamy pomůcek, které budete při výrobě daného objektu potřebovat.

Knížku Papírové hrátky ZIMA můžete zakoupit >>> zde.

Nakladatelství: LIKA KLUB
Autoři: Lenka a Jindřich Dolejškovi
Počet stran: 74, formát A4

Nakladatelství LIKA KLUB s.r.o.věnovalo tuto knihu Papírové hrátky ZIMA do soutěžě pro čtenáře stránek i-creative.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

14 − 11 =